2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye düzen ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Bapnın estetik örgüsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun esrarın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele kadar tüm her insanın yangın merdiveni standartları gereğince aksiyon etmesi ve lazım çkırmızıışmaların da buna bakarak bünyelması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en şayan bedel politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya sadık ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek olduğu Yangın Kapısı midein, olanaklı olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu kırmızda;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu mevki haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page